04. April 2020 · Comments Off on Goodnight Music · Categories: Can't Stop the Music!, CovidTimes · Tags: ,

Sibelius: Finlandia

The Lahti Symphony Orchestra proudly presents Sibelius’s Finlandia, a piece that is dear to us all! It has been recorded with great feeling despite the distance between the players! A total of 62 Lahti Symphony Orchestra musicians participate from their own home studios. We wish everyone a wonderful weekend! #finlandia #together #sinfonialahti #themusicwillnotstop

Sinfonia Lahti ylpeänä esittää meille kaikille rakkaan Sibeliuksen Finlandian! Se on äänitetty suurella tunteella muusikoiden välimatkoista huolimatta! Mukana on yhteensä 62 Sinfonia Lahden muusikkoa omissa kotistudioissaan. Toivotamme kaikille oikein ihanaa viikonloppua! #finlandia #yhdessä #sinfonialahti #musiikkieivaikene

Comments closed.